Фирма ФАШЪН.БГ ООД е създадена в началото на 2001 година и е специализирана в разработването на комплексни решения за фирмено представяне и реклама в Интернет.

На своите клиенти фирмата предлага цялостно и качествено обслужване - от проектирането и изработването на клиентския сайт, неговата поддръжка, до неговото популяризиране и промоция в Интернет.

Фирмата подпомага своите клиенти и при осъществяването на техните контакти с чуждестранните фирми като предлага информационни и консултантски услуги, ефективен Интернет маркетинг, посредничество.

ФАШЪН.БГ ООД притежава и поддържа единствения сайт за Българска мода в Интернет, откъдето носи и името си.

Във www.fashion.bg може да се намери информация за над 4000 български фирми производители и дистрибутори на дамски, мъжки и детски облекла, аксесоари, текстил, парфюмерия и козметика, агенции за модели, модни дизайнери. Порталът има над 160 000 уникални посетители месечно.

Проекти

COVID-19

Мисия

Мисията на ФАШЪН.БГ ООД е да разработва Интернет приложения и комплексни решения за изграждане на стабилно и ефективно Интернет присъствие на българските фирми и подобряване на престижа на българските стоки на международните пазари.

Мото

Модерна мисъл в новите технологии

Награди

www.fashion.bg е награден със специалната награда на фирма "Мобиком" в най-престижния у нас уеб конкурс "Български сайт 2000", с награда за бизнес сайт на Българската Стопанска Камара и с наградата на ЦУМ "Моден Интернет портал 2001".

Последни проекти

Bankya.life
https://bankya.life/
Bankya.life

 

Още наши проекти